Over Eulalie

Nieuwsportaal in een handomdraai

Met het onlinesoftwareprogramma Eulalie creëer je in een mum van tijd een eigen nieuwsportaal binnen je bestaande webomgeving. Je kan ook gewoon een eigen nieuwssite uitbouwen.

Schermafbeelding 2011-07-19 om 23.30.57

Installatie

Eulalie is een eenvoudig, specifiek voor nieuws ontwikkeld content management systeem (cms), met andere woorden een platform waarmee je je nieuwswebsite kan bouwen en beheren. Maak je geen zorgen over ingewikkelde installatieprocedures. Enkel een iframe of de gepaste plug-in in je eigen website plakken, enkele parameters invoeren en je kan binnen het kwartier aan de slag. Ben je handig met php? Dan kan je onze uitgebreide API snel in je startpagina integreren. Eulalie nestelt zich naadloos in je website.

Abonnees

Abonnees beheren, was nooit zo eenvoudig. Met een paar muisklikken kan je abonnees toevoegen en wijzigen. Met één klik breng je ze allemaal op de hoogte van het laatste nieuws. Een sterke lezersbinding vraagt niet langer extra inspanningen en is nu voor iedereen mogelijk.

Nieuwsbrieven

Snel en automatisch nieuwsbrieven genereren, zit in Eulalie ingebakken. Met één druk op de knop kan je je de actuele informatie klaarzetten en naar de lezers versturen. Door op regelmatige tijdstippen een nieuwsbrief te versturen, houd je de lezer zelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw bedrijf of organisatie. Zo breek je met passief te wachten totdat de lezer zijn weg terugvindt naar je website en bouw je een duurzame klantenrelatie op.

Toegang beheren

Wil je het nieuws exclusief voorbehouden aan betalende abonnees? Dat kan via enkele eenvoudige, maar efficiënte technieken. Zo kan je de toegang tot de volledige teksten alleen voor rechthebbenden beperken, terwijl je de inleiding aanwendt om de toevallige lezer te prikkelen.

Leave a Reply

Een nieuwsportaal in een handomdraai